Vessam Ürünlerimiz / Endüstriyel Prefabrik

Vessam Prefabrik Endüstriyel Yapılar

    Vessam Endüstriyel Prefabrik  grubunda  modüler sistemin avantajlarıla istenilen hizmeti  kolaylıklar ile sunmaktadır

    Vessam  Prefabrik olarak, depreme dayanıklı olduğu için prefabrik yapılar ve Vessam Prefabrik tesislerinde üretimine start verilmeden önce prefabrik yapının yapılacağı arazi şartları çeşitli test ve ölçümlerin sonucunda projelendirilir.

    Yapılan test ve ölçümlerin sonuçlarına göre prefabrik yapının projelendirilmesi ile, olumsuz doğa şartlarına karşı yapının sağlamlığını ve direncini belirlemiş olup, meydana gelebilecek doğal afetlere karşı maksimum güvenlik ve dayanıklılığı ortaya koymamızı sağlar. Vessam Endüstriyel Prefabrik üretiminde size en  iyi hizmeti sunar, yapıyı kısa sürede teslim eder.

    Vessam Prefabrik, alanında uzman mühendisleri ve kalifiye elemanları ile özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri başta olmak üzere ülkemizin tamamında prefabrik endüstriyel yapıların hazırlık ve uygulama aşamalarında, yatırımcıların ihtiyaçlarını en iyi şekilde analiz ederek, uzun ömürlü, ekonomik yapılar ve yardımcı yapı elemanları ile profesyonel çözümler sunmaktadır.

 

        

Neden Prefabrik Endüstriyel Yapı ?

- Geniş Açıklıklar geçilmesine olanak sağlar.

- Yapı çok kısa sürede tamamlanır.

- Alternatiflere göre ekonomik çözümler üretir.

- Bina maliyetlerinin tamamı sözleşmede sabitlenir.

- Prefabrik üretimden dolayı ürünlerin kalitesi kontrol altındadır.

- Üretimde tamamen yerli hammadde kullanılır.

- Daha sonra ilave ve ek yapmaya imkan sağlar

 

VESSAM PREFABRİK MÜH.İNŞ.NAK. MAD. TUR. DOĞ. İTH.İHR. SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ.

Kısaca firma özgeçmişi bu alanda yer alacak biçimde yazılır hakkımızda yazısı falan gibi.Kısaca firma özgeçmişi bu alanda yer alacak biçimde yazılır hakkımızda yazısı falan gibi.Kısaca firma özgeçmişi bu alanda yer alacak biçimde yazılır hakkımızda yazısı falan gibi.Kısaca firma özgeçmişi bu alanda yer alacak biçimde yazılır hakkımızda yazısı falan gibi.

VESSAM PREFABRİK

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi 3. Kısım 21. Yol
Yazıkonak - Elazığ / TÜRKİYE
Tel:+90 424 255 52 60 br> Faks: +90 424 255 52 70
info@vessam.com.tr